Timetable + ticket update

70

Vorige week werd de volledige affiche bekend gemaakt voor Two Days of Rock Herk, het alternatief voor Rock Herk op vrijdag 10 & zaterdag 11 september. Rekening houdend met de coronamaatregelen wordt het bezoekersaantal door twee gedeeld en wordt er uitzonderlijk gewerkt met dagtickets.

Ondertussen kan je ook het TIJDSCHEMA online terugvinden in een handige blokkenversie. Je kan dit hier [downloaden ofwel via onze facebookpagina.

Eerder bevestigden onderstaande acts!

VRIJDAG 10/09
Goose / Zwangere Guy / Black Box Revelation / Whispering Sons / Joyhauser / Kids With Buns / The Guru Guru / La Jungle / Willy Organ / Goeie Jongens / Pink Room / Jack Vamp and The Castle Of Creep

ZATERDAG 11/09
Arsenal / White Lies / Sylvie Kreusch / Stake / The Haunted Youth / Doodseskader / Heisa / Blossom / De Serre Soundsystem / Hoffman / Walfang / Aufhebung
 

TICKET UPDATE
Sinds de bekendmaking van de volledig affiche loopt de ticketverkoop als een trein. Momenteel is bijna 70% van de tickets verkocht. Tickets zijn dus nog voldoende verkrijgbaar, maar als je niets van het feest wil missen wacht je best niet meer te lang.

Rock Herk is steeds uitverkocht ruim voor de start van het festival. Gezien de beperkte capaciteit is er een kans dat dit voor Two Days of Rock Herk niet anders gaat zijn. Festivalbezoekers die snel beslissen zijn bijgevolg meteen zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein.

Tickets voor Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be. Festivalgangers met een ticket voor de geannuleerde editie van Rock Herk op 16 & 17 juli en ook crowdfunders mochten eerder een mail ontvangen omtrent de praktische afhandeling.

Two Days of Rock Herk zal enkel toegankelijk zijn met een COVID SAFE TICKET. Tickethouders mogen binnen enkele weken een mail verwachten met alle nodige info omtrent het Covid Safe Ticket. In afwachting is deze alvast terug te vinden via de website van de Vlaamse Overheid.

Two Days of Rock Herk vindt plaats op 10 & 11 september 2021 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Hou de website en Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws, of schrijf je in op de nieuwsbrief via de website.

brand design by Alley | web design by Jeroen