TICKET UPDATE > 70% VERKOCHT

70

De volledige affiche voor de 37e editie van Rock Herk werd vorige week bekend gemaakt en dat zorgde meteen voor een ongeziene stroomversnelling in de ticketverkoop. De laatste jaren is Rock Herk steeds uitverkocht enkele weken voor de start van het festival, en zoals het er nu naar uitziet zal dat ook dit jaar niet anders zijn.

We zouden het bijzonder jammer vinden moest jij als Rock Herk fan naast een ticket grijpen en daarom geven we kort een stand van zaken. Momenteel is reeds 70% van de tickets de deur uit. Er zijn bijgevolg nog voldoende tickets beschikbaar, maar uit ervaring weten we dat dit snel kan veranderen. We raden dan ook aan om nu je ticket voor Rock Herk aan te schaffen. Tickets voor Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be.
 

Ondertussen staat ook het tijdsschema online in een handige blokkenversie. Je kan deze downloaden via de website en de facebookpagina. Voor de echte Rock Herk fans staat ook de Rock Herk Spotify-lijst voor editie 2019 online. Deze lijst bevat verschillende nummers van elke artiest die op Rock Herk zal aantreden en vormt zo de ideale tool om alle acts te ontdekken en vooral om alvast lekker in de stemming te komen.

Eerder bevestigden onderstaande acts!
 

MAIN STAGE

dEUS plays The Ideal Crash / Novastar / Digitalism (live) / Band of Skulls / The Van Jets / Dr. Lektroluv / The Sore Losers / Dead Man Ray / Warhola / Jaguar Jaguar / Isbells / Black Leather Jacket / Tessa Dixson / Mooneye / Danny Blue & The Old Socks / Flashback Force / Boi Wonder

CLUB

Sleaford Mods / Amenra / Whispering Sons / Stake / Metz / And So I Watch You From Afar / Pyscho 44 / Gruppo di Pawlowski / Pyschonaut / Hemelbestormer / Slow Crush / Goe Vur In Den Otto / Crackups / Celestial Wolves / Vonnis / Pelace

STREET

Vandal X / Dirk. / The Guru Guru / Peuk / Bolt Ruin

DANSBAAR

Poldoore / Alia / Dj Suspect / Bibi Seck / Jules-X / Mr. Critical / Up To Eleven / Souldboys vs Rudeboys


NOEN

Speed Queen / Tir Django / Hamers / Old Painless
 

Rock Herk 2019 vindt plaats op 12 en 13 juli aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Hou de website en Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws of schrijf je in op de nieuwsbrief via de website.

brand design by Alley | web design by Jeroen