Start verkoop boek Rock Herk 40!

RH BOEK 40

Published on

Share

Dit jaar viert Rock Herk een bijzondere mijlpaal: we blazen maar liefst 40 kaarsjes uit! Ter gelegenheid van deze speciale verjaardag kondigden we vorig jaar een uniek verzamelstuk aan: het boek ‘Rock Herk 40 – Het grootste kleine festival van het land’. Dit boeiende kijk- en leesboek neemt je mee op een nostalgische reis door vier decennia Rock Herk. 

Auteur en muzikant Jo Smeets dook diep in de archieven van Rock Herk. Hij reconstrueerde vier bewogen decennia van het festival, waarbij hij onderweg vele hoogte- en enkele dieptepunten tegenkwam. Door gesprekken met organisatoren, medewerkers en vrijwilligers, en exclusieve interviews met prominente muzikanten, biedt dit boek een unieke kijk achter de schermen. 

Jo Smeets voerde exclusieve gesprekken met o.a. Greg Dulli (The Afghan Whigs), Andy Cairns (Therapy?), Colin H van Eeckhout (Amenra), Tom Barman (dEUS), Tim Vanhamel (Millionaire) en Bill Janovitz (Buffalo Tom). Deze artiesten delen hun persoonlijke herinneringen, straffe verhalen en anekdotes over hun ervaringen met en op Rock Herk. Hun quotes en verhalen brengen de geschiedenis van het festival tot leven en geven een sterk beeld van wat Rock Herk zo bijzonder maakt. 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het boek nu gedrukt is en verkocht wordt! Dit is een must-have voor elke Rock Herk fan en een perfect cadeau voor muziekliefhebbers. 

Bestel nu je exemplaar van ‘Rock Herk 40 – Het grootste kleine festival van het land’ en vier dit jubileum samen met ons! 

Bestel hier! jouw exemplaar!