Start ticketverkoop met Early Bird

tdorh

Na twee jaar afwezigheid, gaan we komende zomer eindelijk terug voor een volwaardige editie van Rock Herk op vrijdag 15 & zaterdag 16 juli!

Vanaf vandaag start de officiële ticketverkoop voor Rock Herk 2022! Snelle beslissers kunnen dit jaar weer profiteren van de traditionele Early Bird-actie. De eerste vijfhonderd festivalgangers die via de website een combiticket kopen voor Rock Herk 2022, krijgen bovenop hun festivalticket een gratis ticket voor de camping OF een gratis drinkvoucher, goed voor vijf food/drinktickets (ter waarde van 13,50 euro). 

Opgelet! Vorige keer waren de Early Bird tickets op enkele uren de deur uit. 

Ook Rock Herk is de laatste jaren steevast uitverkocht ruim voor het festival van start gaat. Snelle beslissers kunnen bijgevolg niet enkel genieten van een leuk voordeel, maar zijn meteen ook zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein. Festivalbezoekers met credits uit 2020 en 2021 kunnen deze inzetten mits het gebruik van de code die eerder werd doorgemaild.

Ondertussen hebben al heel wat bands hun komst naar het oudste alternatieve muziekfestival van het land bevestigd, waaronder enkele geweldige headliners uit binnen- en buitenland. De eerste namen volgen woensdag 16 maart

Rock Herk vindt plaats op 15 en 16 juli 2022 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad. Hou de website en facebook-pagina in de gaten voor meer nieuws over Rock Herk of schrijf je in op de nieuwsbrief via www.rockherk.be

brand design by Alley | web design by Jeroen