START TICKETVERKOOP MET EARLY BIRD

eb

Vanaf vandaag start de officiële ticketverkoop voor Rock Herk 2019! Snelle beslissers kunnen dit jaar weer profiteren van de traditionele Early Bird-actie. De eerste vijfhonderd festivalgangers die via de website een combiticket kopen voor Rock Herk 2019, krijgen bovenop hun festivalticket een gratis ticket voor de camping OF een gratis drinkvoucher, goed voor vijf food/drinktickets (ter waarde van 12,50 euro). Voorlopig zijn tickets enkel online te verkrijgen. De ticketverkoop in de voorverkooppunten start binnen enkele weken.

Opgelet! Vorig jaar waren de Early Bird tickets op enkele uren de deur uit. 

Ook Rock Herk in het algemeen is de laatste jaren steevast uitverkocht ruim voor het festival van start gaat. Snelle beslissers kunnen bijgevolg niet enkel genieten van een leuk voordeel, maar zijn meteen ook zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein.

Ondertussen hebben al heel wat bands hun komst naar het oudste alternatieve muziekfestival van het land bevestigd, waaronder enkele geweldige headliners van eigen bodem. De eerste namen volgen vrijdag 01 maart

Rock Herk vindt plaats op 12 en 13 juli 2019 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad. Hou de website en facebook-pagina in de gaten voor meer nieuws over Rock Herk.

brand design by Alley | web design by Jeroen