Start ticketverkoop - groepsticket - eerste namen

wbm

De feestdagen liggen ondertussen al enkele weken achter ons. Maar genoeg ingeleid, hoog tijd om vooruit te kijken naar hét feest van de zomer, Rock Herk editie 39 op vrijdag 14 & zaterdag 15 juli!

Vanaf vandaag start de officiële ticketverkoop voor Rock Herk 2023! Snelle beslissers kunnen naar goede gewoonte profiteren van het groepstickets, 4+1 gratis (ter waarde van 73 euro). Opgelet! Er zijn slechts 100 groepstickets beschikbaar en deze zijn steeds erg snel uitverkocht. Tickets zijn te verkrijgen via de website van Rock Herk. Denk eraan, Rock Herk is de laatste jaren steeds uitverkocht ruim voor het festival van start gaat.

Ondertussen hebben al heel wat bands hun komst naar het oudste alternatieve muziekfestival van het land bevestigd. Dit jaar starten we met het aankondigen van de eerste namen tijdens de Week van de Belgische Muziek, van maandag 30/01 tem zondag 05/02. Elke dag zal een naam van eigen bodem worden bekend gemaakt, en die eerste lading van zeven namen is alvast om van te smullen. We kijken uit naar jullie reacties.

Rock Herk vindt plaats op 14 en 15 juli 2023 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad. Hou de website, Instagram en Facebook in de gaten voor meer nieuws over Rock Herk of schrijf je in op de nieuwsbrief via www.rockherk.be.

brand design by Alley | web design by Jeroen