ROCK HERK 40: BEST OF CONCERT & BELPOP

RH40 2000x1000

Published on

Share

BEST OF ROCK HERK 40 
Op 40 jaar aan line-ups kan er al eens wat kwaliteitsmuziek verzameld worden, en dat willen we na de jubileumeditie van dit jaar nog eens extra in de verf zetten. Daarom komt op 1 november 2024 het beste van die 40 Rock Herk affiches naar de Markthallen in Herk-de-Stad. Cédric Maes & Friends staan klaar om aan hoog tempo te grasduinen door een mooi Rock Herk repertoire, ondersteund door enkele RH Legends zoals Tim Vanhamel, Stijn Meuris, Marcel Vanthilt, Piet De Pessemier, Guy Swinnen, aangevuld met special guests die we nog even geheim houden. Verwacht je aan een concert met nummers van Big Bill, Dinosaur Jr., The Afghan Whighs, Built To Spill, Millionaire tot Schmutz, voor muziekliefhebbers én echte Rock Herk connaisseurs wordt het een avond om niet te missen! En we zorgen natuurlijk ook voor een even spetterende afterparty.  

Koop hier je tickets!

BELPOP BONANZA: ROCK HERK EDITIE
We zetten 2025 meteen goed in, op 17 januari 2025 brengen Jan Delvaux en Jimmy Dewit (DJ Bobby Ewing) in het kader van de 40e editie een speciale Rock Herk Belpop Bonanza voorstelling. Maak je klaar voor een avondvullende voorstelling met verhalen, beelden en muziek over ‘het grootste kleine festival’ van het land. 

Koop hier je tickets!

Hou de website en socials in de gaten in de gaten voor meer nieuws over Rock Herk of schrijf je in op de nieuwsbrief via www.rockherk.be