Hoe geraak je op Rock Herk 40?

HEADER RH40

Published on

Share

Makkelijk en duurzaam afzakken naar Rock Herk? Dat kan! Hoewel we zoals altijd een ruime parking voorzien, raden we aan om alternatieve vervoersopties te overwegen om verkeersoverlast in Herk-de-Stad te beperken. Hieronder vind je alle manieren om het festival eenvoudig te bereiken.

Busregeling

Ook dit jubileumjaar zijn er extra bussen om alle festivalgangers veilig heen en terug te krijgen. Deze bussen rijden op groene stroom en je kunt een rit boeken voor slechts €2,50 per rit.

Bustickets zijn verkrijgbaar via deze link!

* Heen bussen rijden afwisselend met de standaard ritten van De Lijn. Zie ook www.delijn.be.

* Tussenstops worden op de heenritten bediend door De Lijn, op de terugritten door de festivalbussen.

Fietsenstalling

Na het succes van vorig jaar is de bewaakte fietsenstalling in samenwerking met Fietsen Gaethofs terug. Deze fietsenstalling bevindt zich op wandelafstand van het festivalterrein en is volledig gratis te gebruiken.  
adres: Oude Tramweg, 3540 Herk-de-Stad 

Samen rijden met Slinger

Slinger maakt het eenvoudig om samen te carpoolen. Via de widget die verschijnt op onze website kun je eenvoudig een rit boeken. Dat is handig en goed voor het klimaat. 

Mobilhomes & campers

Nieuw! Er is plaats voorzien voor campers en mobilhomes in het verlengde van de camping. Hiervoor heb je een camper ticket nodig. Campingtickets zijn verkrijgbaar via onze ticketpagina.


Let op: Overnachten op de parking is niet toegestaan. Camper tickets zijn alleen geldig in combinatie met reguliere campingtickets, die je apart per persoon moet kopen.