FOOD/DRINKTICKETS TE KOOP TOT DONDERDAG + WEDSTRIJD

beer

De festivaltickets zijn ondertussen al enkele weken volledig de deur uit. Via deze weg willen we Rock Herk bezoekers op de hoogte brengen dat ook de food/drinktickets uit de verkoop zullen gehaald worden, namelijk woensdagavond om middernacht.

Aarzel dus niet en doe nu je voordeel via www.rockherk.be. Food/drinktickets in voorverkoop zijn een stuk goedkoper en daarnaast doen we er nog een schepje bovenop!

Voor de gelukkigen met een ticket schudden we nog een leuke wedstrijd uit de mouw. Uit alle kopers van food/drinktickets tussen nu en het einde van de verkoop (woensdag om middernacht) loten we 10 mensen wiens aantal food/drinktickets we verdubbelen.

Tickets voor de camping en eventueel een bijhorend ontbijt zullen steeds beschikbaar blijven.

En dan ook nog een kleine waarschuwing! We merken dat er de laatste dagen mensen met minder goede bedoelingen valse tickets aanbieden via sociale media. Wees voorzichtig met het kopen van tweedehands tickets. We raden aan om tickets enkel te kopen via de website en ticketpagina van Rock Herk. Op Ilovemyticket.be vind je meer info omtrent het veilig kopen en doorverkopen van tickets.

 

brand design by Alley | web design by Jeroen