CORONA UPDATE

2017

Vrienden van Rock Herk,

We leven al enkele weken in een vreemde en onzekere wereld. Er komen ook steeds meer vragen over het al dan niet plaatsvinden van Rock Herk op vrijdag 17 en zaterdag 18 juli.

Helaas kunnen we daar momenteel geen sluitend antwoord op geven. We hopen uiteraard dat het festival kan doorgaan zoals gepland, maar we zijn ons er tegelijk ook van bewust dat er een kans is dat dit niet het geval zal zijn.

Er is momenteel onvoldoende informatie vanuit de overheid alsook omtrent de evolutie van het coronavirus om een correcte en doordachte beslissing te nemen. Voorlopig blijven we dan ook voorbereidingen treffen alsof we nog steeds kunnen doorgaan.

Maar we willen wel duidelijk zijn. Indien de veiligheid van festivalgangers en medewerkers niet 100% kan worden gegarandeerd, of er zijn de minste twijfels omtrent de kwaliteit van het festival, zullen we niet aarzelen om Rock Herk editie 38 te annuleren en te verplaatsen naar 2021.

Via deze weg willen we ook ons medeleven betuigen aan iedereen die slachtoffer is geworden van de gevolgen van het coronavirus.

Dikke ‘shoutout’ naar Rock Herk fans die in de zorg en in andere essentiële beroepen actief zijn!

Hou het veilig en zorg ondertussen goed voor elkaar.

:heart: 

Team Rock Herk

#savethesummer

brand design by Alley | web design by Jeroen