busregeling + extra namen dansbaar

lf

De volledige affiche voor de 38e editie van Rock Herk werd enkele weken geleden reeds bekendgemaakt, wat zorgde voor een ongeziene stroomversnelling in de ticketverkoop. Rock Herk is ondertussen dan ook volledig uitverkocht.

Om het feest nog net iets groter te maken, voegt de organisatie alsnog twee extra namen toe aan het DANSBAAR podium in de vorm van Dance System, een gevestigde waarde uit de Britse dance en Goldfox, eveneens een gevestigde naam maar dan uit de eigen regio.

DANSBAAR is het enige podium op Rock Herk waar heel de dag lekker gedanst kan worden. Het DANSBAAR podium krijgt in 2022 een upgrade zowel naar beleving als invulling.

BUSREGELING / REGISTRATIE
De organisatie van Rock Herk voorziet naar goede gewoonte ook in extra bussen om zoveel mogelijk bezoekers veilig thuis of op hun verblijfplaats te krijgen. De extra bussen worden dit jaar opnieuw gratis aangeboden, maar festivalbezoekers wordt wel gevraagd op voorhand te registeren om problemen naar capaciteit te vermijden. Registreren kan via volgende link.

Ondertussen staat ook het tijdsschema online in een handige blokkenversie. Je kan dit downloaden via de website en de facebookpagina. Voor de echte Rock Herk fans staat ook de Rock Herk Spotify-lijstĀ voor editie 2022 online. Deze lijst bevat verschillende nummers van elke artiest die op Rock Herk zal aantreden en vormt zo de ideale tool om alle acts te ontdekken en vooral om alvast lekker in de stemming te komen.

brand design by Alley | web design by Jeroen