Belangrijke parking update!!

RH INSTA PARKING 1

Published on

Share

REGULIERE PARKING GESLOTEN > NIEUWE PARKINGS IN VOORVERKOOP

De weergoden zijn het erover eens: Rock Herk 40 mag en zal niet onopgemerkt voorbijgaan! Voor vrijdag 19 en zaterdag 20 juli wordt lekker zomerweer voorspeld.

Helaas is de grote bezoekersparking op 500m van het festivalterrein niet tijdig opgedroogd na de zware regenval van de laatste weken. Hierdoor wijken we uit naar een alternatief plan, en worden er twee nieuwe parkings geopend. Deze bevinden zich op 1km tot 1,5km van het festivalterrein.

Tickets voor de nieuwe parking zijn beperkt in aantal en dienen in voorverkoop aangekocht te worden aan 15 EURO. Er dient een parking ticket aangekocht te worden voor elke keer dat je de parking oprijdt. Opgelet (!): parkingplaatsen zijn beperkt!

  • PARKING OOST  >>> dichter bij camping
  • PARKING WEST >>> dichter bij festivalterrein

Voor andersvaliden wordt vooraan steeds een aparte strook voorzien.
Verder geven we je graag nog een laatste stand van zaken over andere vervoersopties naar Rock Herk en het reserveren van lockers.


ALTERNATIEVE VERVOERSOPTIES > DUURZAAM EN VEILIG NAAR ROCK HERK

Duurzaam met de bus of trein

Enkele weken geleden lanceerden we de ticketverkoop van onze festivalbussen. De bussen rijden volledig op groene stroom en je kan een plekje reserveren voor slechts €2,5 per rit. Opgelet (!): er zijn intussen meer dan 80% van de bustickets verkocht. Bustickets kan je enkel online aanschaffen via onze ticketshop.

BUS SCHEDULE + RESERVEER JE BUSTICKET

Kom je met de trein? Dan reis je het best naar Hasselt station om vervolgens over te stappen op een van onze festivalbussen. Je kan ook kiezen voor de reguliere busregeling van De Lijn via www.delijn.be.

Fietsen naar Rock Herk? We got you! 🚲 

Na het succes van vorig jaar voorzien we opnieuw een bewaakte fietsenstalling op wandelafstand van het terrein ism. Fietsen Gaethofs. Volg de aangeduide wegbewijzering in het centrum van Herk-de-Stad om er vlot te geraken.

Gaethofs verloot ook dit jaar opnieuw uit alle fietsers een winnaar die met een stadsfiets naar huis gaat. Scan de QR-code aan de fietsenstalling en maak kans om hem te winnen!


RESERVEER EEN LOCKER

Better be safe!

Dansen gaat gemakkelijker als je niet te veel spullen moet meeslepen. Naar goede gewoonte worden er op Rock Herk lockers voorzien in verschillende formaten.

Secure your treasures! 💸Lockers kan je op voorhand online reserveren, of je huurt er eentje ter plekke op het festivalterrein.

HUUR LOCKER!

Het uitverkochte Rock Herk 40 vindt plaats op 19 en 20 juli 2024 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad. Hou de website en socials in de gaten voor meer nieuws over Rock Herk of schrijf je in op de nieuwsbrief via www.rockherk.be.