De locatie

Het idyllische Herk-de-Stad ligt in (Belgisch) Limburg, midden in de driehoek Hasselt - Diest - Sint-Truiden. Het festivalterrein vind je op de sportterreinen Harlaz-Olmenhof aan de Sint-Truidersteenweg, ongeveer 800 meter van het centrum.

Om de verkeersdrukte in en om Herk-de-Stad te vermijden, kan je best de fiets of het openbaar vervoer nemen. Dit is bovendien een stuk goedkoper! 

Hoe geraak ik er met de bus?

Het volledige schema van de Rock Herk festivalbus kan je hier vinden. Tickets kosten €2,5 per rit en zijn hier te verkrijgen

Hoe geraak ik er met de fiets?

Rock Herk voorziet ism Fietsen Gaethofs een bewaakte fietsenparking in de Oude Tramweg. De fietsenparking is open op vrijdag & zaterdag van 12u 's middags tot 03.30u 's nachts. En op zondag van 8u tot 13u. Gelieve de bewegwijzering te volgen.

Hoe geraak ik er met de trein?

Je kan best met de trein tot Hasselt rijden. Vanaf het station van Hasselt zijn er immers extra bussen ingezet naar Rock Herk. Vanuit Antwerpen, Leuven, Landen en Luik rijdt er elk uur een trein naar Hasselt.

Hoe geraak ik er met de auto?

Het festival vindt plaats op het festivalterrein Harlaz-Olmenhof, op 800 meter van het centrum van Herk-de-Stad. Het festivalterrein ligt aan de Sint-Truidersteenweg. Deze straat is volledig afgesloten tussen de rotonde aan de Pierpontstraat en de Rummenweg. Er is een omleiding voorzien.

Om zo snel mogelijk op de parking te geraken, neem je de E314 afrit 25 (Herk-de-Stad/Halen) of de E313 afrit 27 (Hasselt-West). Eens in Herk De Stad zet je best je GPS uit en volg je de Rock Herk-signalisatie ‘PARKING’.
De parking bevindt zich in de Ruitstraat. Vanaf de parking is het 500 meter wandelen tot het festivalterrein.

Op de Sint-Truidersteenweg, ter hoogte van de Oude Tramweg, is er een kiss & ride-strook voorzien. Deze kan enkel gebruikt worden om festivalgangers en campingbezoekers te laten in- of uitstappen of om goederen te laden of lossen. Parkeren is slechts toegelaten voor vijf minuten.

We raden af om in het centrum of in omliggende straten te parkeren. Tegen foutparkeerders wordt streng opgetreden: de politie zal verbaliseren en indien nodig voertuigen laten wegslepen!

brand design by Alley | web design by Jeroen