openingsuren

Kassa
Vrijdag 16 juli: 15u00 - 02u00
Zaterdag 17 juli: 13u00 - 02u00

Camping
Doorlopend open van vrijdag 16 juli 10u00 tot zondag 18 juli 12u00.
Op zaterdagmorgen is er mogelijkheid tot ontbijt op de camping.

Festivalterrein
Vrijdag 16 juli: 15u00 - 03u00
Zaterdag 17 juli: 13u00 - 03u00

wat wel en niet mag

Rock Herk wordt georganiseerd in een groen kader, vuurtjes worden niet toegelaten. Omdat het festival gelegen is in een bijzondere natuurlijke omgeving is het van groot belang dat het zoveel mogelijk afvalvrij wordt gehouden. Dit geldt voor het festivalterrein, parkings en de camping.

Glas, blik, plastic flessen, kartonnen drankverpakkingen worden absoluut niet toegelaten op het festivalterrein. Gelieve zelf geen eten en / of alcoholische dranken binnen te brengen. Er is een groot catering aanbod op het festivalterrein. De prijzen zijn democratisch.

De bezoekers kunnen aan de ingang worden gefouilleerd. Diegene die zich daar niet aan onderwerpt kan de toegang worden geweigerd. Stokken, scherpe voorwerpen en gevaarlijke voorwerpen zijn verboden. Honden en overige huisdieren zijn niet toegelaten op het festivalterrein en de camping. Andere festivalbezoekers kunnen hier problemen mee hebben en dit willen wij vermijden.

Rock Herk serveert u het beste uit de alternatieve rock en dance. Niet toegelaten zijn voorwerpen die geluid produceren zoals muziekinstrumenten, toeters, ...

Er zijn betalende parkings voorzien op wandelafstand van het festivalterrein. Er is ook een fietsenparking voorzien aan de toegang tot het festivalterrein. Je kan er je fiets gratis achterlaten.

Op het terrein is er permanentie voorzien van het rode kruis. Bij ongevallen kan je je wenden tot hen. Mensen met een handicap zijn van harte welkom. ADL-hulp is voorzien op het festivalterrein alsook een verhoogd podium en toegankelijk sanitair.

Het verdelen/uitdelen van flyers is in heel Herk-de-Stad verboden (op de camping, parkings, festivalterrein, en in de omliggende straten,...). Ook is het verboden om affiches op te hangen op het festivalterrein. Wel kunnen collega-organisatoren contact opnemen ivm de voorwaarden of een aankondiging afhuren op de lichtkrant die centraal aan het festivalterrein staat opgesteld! 

Meer info kan verkregen worden via info@rockherk.be

brand design by Alley | web design by Jeroen