Timetable / Dansbaar / Palmbomen II

palmbomen

De volledige affiche voor de zesendertigste editie van Rock Herk werd enkele weken geleden reeds bekend gemaakt.

Vandaag doet de organisatie daar toch nog een schepje bovenop en wordt een volledig podium toegevoegd. Dat nieuwe podium krijgt de naam DANSBAAR en die naam zegt meteen alles. Verwacht een muzikale trip doorheen de geschiedenis met alles wat uitnodigt om de benen los te schudden. Stilstaan is geen optie! Het nieuwe podium wordt gehost door de Rock Herk-huis-dj’s MR CRITICAL en UP TO ELEVEN die de laatste jaren mee vorm gaven aan de gezellige markt Bazaar Bizar. Het dansluik krijgt vanaf dit jaar helemaal voorrang en om dat te vieren brengen ze heel wat vrienden mee: NiXie, OSWALD MORIS, RICKY & BOBBY JAMES en TEDDY PICKER.

Om het geheel compleet te maken wordt ook PALMBOMEN II toegevoegd als headliner voor het nieuwe podium. Deze Nederlandse muziekproducer gooit de laatste jaren hoge ogen met een extreem dansbare mix van ambient, house en italo disco, gecombineerd met een vleugje psychedelische tropicana.

Ondertussen is ook de timetable online en beschikbaar in een handige blokkenversie. Je kan dit downloaden via de website en de facebookpagina. En voor de echte Rock Herk-fans staat sinds vandaag ook de Rock Herk Spotify-lijst voor editie 2018 online. Deze lijst bevat verschillende nummers van elke artiest die op Rock Herk zal aantreden en vormt zo het ideale instrument om alle acts te ontdekken en vooral om alvast in de stemming te komen voor alweer een geweldige editie van het oudste alternatieve festival van het land.

Opgelet! De laatste jaren is Rock Herk steeds uitverkocht enkele weken voor de start van het festival. Momenteel is reeds 60% van de tickets de deur uit. Tickets voor Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be.

Rock Herk 2018 vindt plaats op 20 en 21 juli 2018 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Hou de website en facebookpagina in de gaten voor meer nieuws of schrijf je in op de nieuwsbrief via de website.

brand design by Alley | web design by Jeroen