WIN FOOD- & DRINKTICKETS / EXTRA PODIUM

win

WIN WIN WIN // FOOD- & DRINKTICKETS
Wanneer je voor morgenvroeg 10u00 (10/09) food-drinktickets aankoopt, maak je kans op het dubbel aantal aangekochte tickets. Uit alle kopers van food- en drinktickets loten we TIEN gelukkigen wiens aantal verdubbeld zal worden! Ook eerder aangekochte tickets maken kans op een verdubbeling. Online food- en drinktickets zijn verkrijgbaar via https://tdorh.tickoweb.be/. Alle winnaars zullen tijdig ingelicht worden. Veel succes! 

DANSBAAR DJ BOOTH
We kregen de laatste weken vaak de vraag waar ons legendarisch danspodium ‘Dansbaar’ naar toe is. Door de halvering van de capaciteit raakte dit podium eerst niet in de plannen. Maar we zouden Rock Herk niet zijn als we geen plaats maken voor urenlang dansplezier. We hebben dan ook last minute nog een ‘Dansbaar’ DJ Booth toegevoegd! Zowel vrijdag als zaterdag zal het collectief Inner Hotel Records van 18u30 tot 23u00 het mooie weer maken achter de draaitafels. Knallen, dansen, feesten!

TIMETABLE
Met de toevoeging van het Dansbaar podium en Inner Hotel Records is ook de line-up lichtjes veranderd. De aangepaste versie van de timetable kan je nu ook downloaden. Je kan dit hier downloaden in een handige blokkenversie.

Tickets voor Two Days of Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be. Op dit moment zijn alle tickets voor vrijdag uitverkocht. Voor zaterdag zijn er nog een 100-tal tickets over. Festivalgangers met een ticket voor de geannuleerde editie van Rock Herk op 16 & 17 juli en ook crowdfunders mochten eerder een mail ontvangen omtrent de praktische afhandeling.

brand design by Alley | web design by Jeroen