90% TICKETS VERKOCHT + BUSREGELING

ws

Sinds de bekendmaking van de volledig affiche loopt de ticketverkoop voor Two Days Of Rock Herk als een trein. Momenteel is ruim 90% van de tickets verkocht. Tickets zijn dus nog verkrijgbaar, maar als je niets van het feest wil missen moet je nu echt wel handelen. Ondertussen is duidelijk dat Two Days Of Rock Herk, net zoals Rock Herk, zal uitverkopen ruim voor de start van het festival.

Tickets voor Two Days Of Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be. Festivalgangers met een ticket voor de geannuleerde editie van Rock Herk op 16 & 17 juli en ook crowdfunders mochten eerder een mail ontvangen omtrent de praktische afhandeling.

BUSREGELING
Uitzonderlijk wordt er voor Two Days Of Rock Herk geen camping georganiseerd. De organisatie voorziet wel in extra bussen om zoveel mogelijk bezoekers veilig thuis of op hun verblijfplaats te krijgen. De extra bussen worden dit jaar gratis aangeboden, maar festivalbezoekers wordt wel gevraagd op voorhand te registreren om problemen naar capaciteit te vermijden. Registreren kan via volgende link.

Reizen met de bus is steeds een duurzame oplossing. Daarenboven rijden de Rock Herk bussen volledig op groene stroom. Er wordt uiteraard ook een parking voorzien voor bezoekers die met de wagen komen. Voor bezoekers die met de fiets komen is er een fietsenstalling net voor de festivalingang.

 

brand design by Alley | web design by Jeroen