Uitverkocht Rock Herk verloopt vlekkeloos

RH 17

De beste bands uit de alternatieve muziekscene vonden afgelopen weekend wederom hun weg naar Herk-de-Stad voor de vierendertigste editie van Rock Herk. Naast de geweldige line-up stak de organisatie ook heel wat energie in een nieuwe indeling van het festivalterrein en werd er werk gemaakt van een uitgebreid aanbod om te eten. Dit alles werd door de aanwezige festivalbezoekers duidelijk gesmaakt.

Op de eerste festivaldag was het gezellig druk en mocht Rock Herk 7.000 bezoekers ontvangen. Op zaterdag moest met 8.000 bezoekers het bord ‘UITVERKOCHT’ bovengehaald worden enkele uren na het openen van de deuren. Het festival verliep in de best mogelijke omstandigheden en kende geen incidenten. De organisatie kijkt dan ook met grote tevredenheid terug op editie 34 van Rock Herk.

Rock Herk wenst alle partners, leveranciers, sponsors en verenigingen te danken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Een bijzondere vermelding gaat naar de talloze vrijwilligers uit Herk-de-Stad die de klok rond werkten om van Rock Herk 2016 een geweldig feest te maken.

Rock Herk 35 vindt plaats op vrijdag 14 & zaterdag 15 juli 2017!

Noteer deze datum alvast in de agenda en hou de website en Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws. Schrijf je zeker ook in op de nieuwsbrief via www.rockherk.be.

We Are Rock Herk!

brand design by Alley | web design by Jeroen