UITVERKOCHT / GRATIS ONTBIJT / OPENBAAR VERVOER

sold out

Het is zover! Na verschillende waarschuwingen kondigen we nu aan dat Rock Herk voor de vierde keer op rij volledig is uitverkocht. Dat het een geweldig feest wordt staat bij deze helemaal vast!

Als je geen ticket hebt heeft het helaas geen zin om op vrijdag 20 of zaterdag 21 juli naar het festivalterrein af te zakken. Er zullen geen tickets meer beschikbaar zijn. We kunnen je in dat geval enkel aanraden om er volgend jaar sneller bij te zijn. Tickets voor de camping blijven beschikbaar, ook tijdens het festival. Opgelet! Tickets voor de camping zijn enkel geldig op vertoon van een geldig toegangsticket voor het festival of op vertoon van een geldig festivalbandje.

Rock Herk zet al jaren stevig in op duurzaamheid via een doorgedreven afvalbeleid, activatie op het terrein, ecoteams, extra openbaar vervoer (zie hier de uren),... De organisatie geeft er de voorkeur aan om festivalgangers positief te motiveren om hieraan mee te werken. In 2018 doet de organisatie daar nog een schepje bovenop. Elke kampeerder die op zondagochtend tussen 8u en 12u een volle vuilzak binnenbrengt mag rekenen op een gratis ontbijt af te halen in de cateringtent!

brand design by Alley | web design by Jeroen