Start ticketverkoop met early bird

Start ticketverkoop met early bird

Vanaf vrijdag 17 maart start de officiële ticketverkoop voor Rock Herk 2017. Snelle beslissers kunnen dit jaar weer profiteren van een Early Bird-actie. De eerste vijfhonderd festivalgangers die via de website een combiticket kopen voor Rock Herk 2017, krijgen bovenop hun festivalticket een gratis ticket voor de camping OF een gratis drinkvoucher, goed voor vijf food/drinktickets (ter waarde van 12 euro). Voorlopig zijn tickets enkel online te verkrijgen. De ticketverkoop in de voorverkooppunten start binnen enkele weken.

Opgelet! Vorig jaar waren de Early Bird-tickets op enkele dagen de deur uit.

Ook Rock Herk is de laatste jaren steevast uitverkocht. Snelle beslissers kunnen bijgevolg niet enkel genieten van een leuk voordeel maar zijn meteen ook zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein.

Ondertussen hebben al heel wat bands hun komst naar het oudste alternatieve muziekfestival van het land bevestigd. De eerste namen volgen dinsdag 21 maart. De organisatie laat alvast weten dat de line up voor de 35e editie zal knallen. Rock Herk vindt plaats op 14 en 15 juli 2017 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad. Hou de website en facebook-pagina in de gaten voor meer nieuws over Rock Herk of schrijf je in op de nieuwsbrief.

brand design by Alley | web design by Jeroen