Rock Herk 2017 VOLLEDIG UITVERKOCHT

sold out

Het is zover! Na verschillende waarschuwingen kondigen we nu aan dat de 35ste editie van Rock Herk is uitverkocht. Dat het een geweldig feest gaat worden staat bij deze helemaal vast!

Als je geen ticket hebt kunnen bemachtigen heeft het helaas geen zin om op vrijdag 14 of zaterdag 15 juli naar het festivalterrein af te zakken. Er zullen geen tickets meer beschikbaar zijn. We kunnen je in dat geval enkel aanraden om er volgend jaar sneller bij te zijn.

Wees voorzichtig met het kopen van tickets van derden. Op Ilovemyticket.be vind je meer info omtrent het veilig kopen en doorverkopen van tickets van derden. 

Food/drink-tickets zijn nog beschikbaar tot zondag. Tickets voor de camping en voor de andere manieren om te overnachten blijven beschikbaar, ook tijdens het festival. Opgelet! Tickets voor de camping zijn enkel geldig op vertoon van een geldig toegangsticket voor het festival of op vertoon van een geldig festivalbandje.

Rock Herk 2018 vindt plaats op 20 en 21 juli 2018 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Hou de website en Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws, of schrijf je in op de nieuwsbrief via de website.

brand design by Alley | web design by Jeroen