AFFICHE COMPLEET

arsenal

Naast de reeks indrukwekkende namen die eerder werd bekend gemaakt, pakt Rock Herk opnieuw uit met heel wat bijzondere acts om de 36e editie van het festival tot een groot feest te maken.

Dat feest is uiteraard pas compleet met veel acts van eigen bodem. Op vrijdag werd eerder Triggerfinger aangekondigd als headliner. Op zaterdag is die taak weggelegd voor een andere Belgische topact in de vorm van Arsenal, met in het voorprogramma Tjens Matic, de band rond Arno. Het feestweekend wordt verder compleet gemaakt met dj-sets van Magnus, Shameboy, Murdock en T.Raumschmiere, die intussen de status van huis-dj heeft verworven.

Op het hoofdpodium zijn nog meer geweldige bands te zien, namelijk Faces On TV, Blackwave., The Prospects, Statue en Portland, winnaars van de Nieuwe Lichting.

Naar goede gewoonte zijn er nog meer stevige namen voor het tweede podium, de Club: Equal Idiots, Belgische garagerockhelden, Wiegedood, Brutality Will Prevail, Ruiner, Public Psyche, Steele Justice en Limbomaniafinalist Sons of a Wanted Man. Ook in de Club kan er in de late uren verder worden gefeest op de stevige partymuziek van Sanseveria Sound System, het alias van Monsieur Mongoloid en Goldfox.

Ook voor het nieuwe podium, Street, zijn er meer opwindende namen. Geniet face to face van It It Anita, Mantis, Six Hands en het Italiaanse Mood. Je kan opnieuw de benen losschudden aan de Bazaar Bizar Discobaar. Daarover later meer.

Eerder bevestigden TRIGGERFINGER / MARK LANEGAN BAND / KEVIN MORBY / THE SOFT MOON / STUFF. / LA JUNGLE / SONS / FORNET / SICK OF IT ALL / MARKY RAMONE / RAKETKANON / KING HISS / TOXIC SHOCK / LOTUS / GOE VUR IN DEN OTTO.

Opgelet! De laatste jaren is Rock Herk steeds uitverkocht enkele weken voor de start van het festival. Ook dit jaar verloopt de voorverkoop weer erg vlot. Na de early bird-tickets zijn intussen ook de groeptickets volledig de deur uit. Gewone tickets zijn voorlopig nog voldoende beschikbaar. Tickets voor Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be

Vanaf zaterdag 21 april, Record Store Day, is er ook een beperkt aantal tickets beschikbaar in de verschillende voorverkooppunten: GigaSwing (Hasselt), George and the Bear (Genk), Pick-up (Heusden-Zolder) en Megusto (Herk-de-Stad).

Rock Herk 2018 vindt plaats op 20 en 21 juli 2017 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Hou de website en Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws of schrijf je in op de nieuwsbrief via de website.

brand design by Alley | web design by Jeroen