70% tickets verkocht / 3 manieren om te overnachten

tickets

We lieten al eerder weten dat de ticketverkoop voor de 35ste editie van Rock Herk bijzonder goed loopt. Op dit moment zijn er reeds drie keer zoveel tickets verkocht in vergelijking met vorig jaar. Er is bijgevolg een zeer grote kans dat alle tickets nog voor het festival de deur uit zullen zijn. Momenteel zijn er nog tickets beschikbaar, maar als je helemaal zeker wil zijn van een gegarandeerde toegang tot het festival koop je best nu een ticket in voorverkoop. Dat kan online en in de verschillende voorverkooppunten.

3 MANIEREN OM TE OVERNACHTEN

1. CAMPING
Naar goede gewoonte kan je tijdens Rock Herk overnachten op een gezellige camping vlakbij het festivalterrein en het bos Harlaz, in de Houwijkerstraat. Om de campingervaring helemaal op punt te stellen worden er extra douches voorzien en wordt er op zaterdagmorgen een ontbijt aangeboden tegen een democratische prijs. Je kan hiervoor een ticket kopen via de website.

2. KARTENT
Naast de traditionele camping voorziet Rock Herk in 2017 twee alternatieve manieren om te overnachten. De ondertussen bekende KarTent doet opnieuw haar intrede. Deze kartonnen tent is volledig recycleerbaar en waterdicht. Festivalbezoekers die niet graag met een tent zeulen kunnen deze tweepersoonstent huren voor slechts 24 euro extra.

3. ROCK HERK HOTEL
Ook voor festivalgangers die willen genieten van iets meer luxe is er een oplossing voorhanden. Na het succes van vorig jaar werkt Rock Herk in 2017 opnieuw samen met het YUP Hotel in Hasselt. Via de website van Rock Herk kan je aanvullend op je festivalticket een ticket bestellen voor één of twee nachten in dit hotel. Voor de democratische prijs van 99 euro heb je een tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Tussen Herk-de-Stad en Hasselt wordt er een gratis pendelbus voorzien.

brand design by Alley | web design by Jeroen